Låt oss backa bandet tre veckor. Det var den 8:e augusti, 22 grader och fortfarande sommar i luften. Vi skulle ha vinklubb i Sarahs studio, där hon driver Studio Formbart. Jag kom lite tidigare för att "hjälpa till". Men allt var såklart redan fixat. Vi öppnade en flaska crémant och målade naglarna istället. Jag hade på mig en skjorta jag fyndat på loppis i somras, sidenkjol och ballerinas från Arket. Kort därefter anslöt resten av gänget = Pinar, Ema, Josefine och Gabriella. Vi korkade upp kvällens första officiella vin. Sarah bjöd på Kung Fu Criolla som fortfarande finns på bolaget, mycket gott. Sedan satte vi oss till bords. Sarah hade fixat så himla fint! Hon har precis börjat släppa lite keramik på sin webshop, blir gråtmild av hur vackert allt är. Jag försöker hetsa henne till att göra beslag i tenn, hehe. Vill ha till vårt kök. En liten ostros som hon har garvat ut bara? Så förtjust i detta gäng. Vilken ynnest det är att sitta ned i 6+ timmar och prata om allt mellan himmel och jord med tjejer man tycker om. Några har man inte träffat på länge, ändå öppnar vi upp oss för varandra utan att tveka - som omskakade flaskor, en efter en. Det finns få stunder jag känner mig så rik som efter en sådan middag, på väg hem i en taxi en ljummen sommarkväll. Hur förklarar man ens den känslan för killar. Det är typ 2025-versionen av A Room of One's Own. Kvällens line:up i kronologisk ordning:Crémant de Bourgogne Brut, Louis Bouillot Kung Fu Criolla, Matias RiccitelliSancerre, Roger ChampaultSchiller Frizzante, StrohmeierPenumbra, L’Absurde Génie des FleursSaumur Blanc Brézé, Arnaud LambertElios Pinot Noir, J.M Dreyer💌Läs också: Inköp till lägenhetenNu börjar den riktiga renoveringenDen stora höstlistan